Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 30 Mai 2018 19:38

Quatre medalles per al Club Natació Banyoles al Campionat Provincial de Natació aleví

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club Natació Banyoles va aconseguir un total de quatre medalles en el Campionat Provincial de Natació en categoria aleví celebrat, dissabte, a la piscina del GEIEG, a Girona. L’expedició banyolina la formaven una vintena de nedadors i nedadores que van seguir mostrant progressos interessants.

El millor resultat van ser, sens dubte, les victòries de Marc Rodríguez i d’Abril Daniel a la prova dels 100 papallona. Amb un temps d’1 minuts i 12 segons, Rodríguez va avantatjar en quasi quatre segons el seu immediat perseguidor, Toni Ramos, del Torelló. Més ajustat va ser el triomf de Daniel, ja que les tres primeres classificades van finalitzar amb mig segon de diferencia. Les altres dues medalles van ser gràcies al segon lloc obtingut per Cesc Martínez 50 esquena i a la també segon plaça del relleu masculí de 4x50 braça, format per Marc Carreró, Marc i Àlex Rodríguez i Biel Planas, en una prova dominada amb molta autoritat pel GEiEG. El botí encara hauria pogut ser més gran ja que diversos nedadors van quedar prop del podi. Eduardo Gomes, per exemple, va ser quart tant als 50 braça com als 50 lliures; Nora Ullastres va finalitzar també quarta als 100 braça a només 31 centèsimes del podi i Marc Rodríguez també va acabar quart en la modalitat de 100 lliures.

Destacar la quarta posició en el relleu 4x50 lliures masculins i la cinquena del 4x50 papallona masculí. El 4x50 braça femení, el 8x50 lliures mixt, el 8x50 estils mixt i el 4x50 esquena masculí van ser sisens.

Llegir 773 vegades Darrera modificació el Dimecres, 30 Mai 2018 20:27