Diverses fundacions del Pla de l’Estany i de les comarques gironines podran oferir als seus usuaris la possibilitat d’iniciar-se en el món de slot gràcies al conveni entre l’Obra Social la Caixa i el Club Banyoles Slot formalitzat aquesta setmana. La iniciativa va néixer de la necessitat detectada per l’entitat que veia com les fundacions i associacions del territori sovint no podien afrontar, amb els seus pressupostos limitats, el cost econòmic  que suposava l’activitat d’slot.

El Club Futbol Sala Porqueres afronta un final de lliga a cara o creu en el que es jugarà la seva continuïtat a la Primera Divisió Catalana. L’atzar ha volgut que en les dues últimes jornades del campionat els de Xavi Cobo s’enfrontin, precisament, als altres dos conjunts que lluiten per eludir el descens: el Sant Gregori Almogàvers i els Joves de Vidreres. Això fa que els del Pla de l’Estany depenguin de si mateixos per aconseguir la permanència.

El pavelló d’esports de Melianta va acollir, diumenge al matí, un gran matinal solidària de bàsquet formatiu. Sota el títol “Juguem per la fibrosi quística”, una dotzena d’equips de set clubs del Pla de l’Estany i de la resta de comarques gironines van participar al torneig de bàsquet a benefici de l’Associació Catalana de Fibrosis Quística.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).