Torna per segon any el ‘Torró de la Ramona’, amb una part solidària per ajudar la Fundació Autisme Mas Casadevall

El Forn de Pa Pastisseria Jaume Figueras i el Restaurant la Carpa de l’Estany han tornat a unir esforços i per segon Nadal consecutiu portaran el ‘Torró de la Ramona’.

Es tracta d’un dolç artesanal inspirat en la mítica Carpa Ramona que durant molts anys es podia trobar a la pesquera número 10 de l’Estany, el que ara és l’oficina de Turisme.

L’any passat es va incorporar per primera vegada a l’oferta de torrons de la pastisseria banyolina i donada la bona acollida que va tenir l’any passat, aquest any es trona a repetir la iniciativa. Igual que fa un any enrere, part dels beneficis es dedicaran a una causa solidària. En aquest cas, es donaran pel projecte d’Envelliment Actiu de la Fundació Autisme Mas Casadevall.

La idea d’aquest torró es remunta a la  Pasqua de l’any 2021, quan el mestre artesà Jaume Figueras va voler fer una mona gegant amb la forma de La Ramona. La creació va tenir molt bona rebuda i de cares al Nadal, Figueras va apostar per convertir aquest peix mític banyolí també en un torró.

Des del Restaurant La Carpa valoren molt positivament aquesta iniciativa, que permet recuperar part de l’imaginari banyolí i que un pedaç de la història popular de la ciutat formi part de les festes nadalenques.

El torró de La Ramona es pot trobar a les botigues del Forn de Pa Pastisseria Jaume Figueras i també al Restaurant La Carpa de Banyoles.

Torna per segon any el ‘Torró de la Ramona’, amb una part solidària per ajudar la Fundació Autisme Mas Casadevall

Torna per segon any el ‘Torró de la Ramona’, amb una part solidària per ajudar la Fundació Autisme Mas Casadevall

El Forn de Pa Pastisseria Jaume Figueras i el Restaurant la Carpa de l’Estany han tornat a unir esforços i per segon Nadal consecutiu portaran el ‘Torró de la Ramona’.

Es tracta d’un dolç artesanal inspirat en la mítica Carpa Ramona que durant molts anys es podia trobar a la pesquera número 10 de l’Estany, el que ara és l’oficina de Turisme.

L’any passat es va incorporar per primera vegada a l’oferta de torrons de la pastisseria banyolina i donada la bona acollida que va tenir l’any passat, aquest any es trona a repetir la iniciativa. Igual que fa un any enrere, part dels beneficis es dedicaran a una causa solidària. En aquest cas, es donaran pel projecte d’Envelliment Actiu de la Fundació Autisme Mas Casadevall.

La idea d’aquest torró es remunta a la  Pasqua de l’any 2021, quan el mestre artesà Jaume Figueras va voler fer una mona gegant amb la forma de La Ramona. La creació va tenir molt bona rebuda i de cares al Nadal, Figueras va apostar per convertir aquest peix mític banyolí també en un torró.

Des del Restaurant La Carpa valoren molt positivament aquesta iniciativa, que permet recuperar part de l’imaginari banyolí i que un pedaç de la història popular de la ciutat formi part de les festes nadalenques.

El torró de La Ramona es pot trobar a les botigues del Forn de Pa Pastisseria Jaume Figueras i també al Restaurant La Carpa de Banyoles.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).