Els obradors comencen a preparar les mones de Pasqua amb temàtiques i formats cada cop més diversificats

Un dels elements més característics de la Setmana Santa i que molts nens i nenes esperen són les mones de Pasqua, i els obradors ja les estan començant a preparar.

Passades les festes de Nadal i l’elaboració de torrons, els artesans comencen a pensar en la Pasqua. I  és que cada any els formats i les temàtiques són molt diferents i cada vegades hi ha més personalització en les mones.

A Banyoles, però des del la Pastisseria Jaume Figueras han volgut tornar apostar per una mona 100% banyolina. La pastisseria i el Restaurant La Carpa han tornat a unir-se per crear, un any més, la mona Ramona, una mona de xocolata que recorda la coneguda Carpa Ramona, molt present a la memòria dels banyolins i banyolines.

Aquest any, a la mona Ramona se li ha incorporat un nou packaging en el que es reprodueix el cartell que acompanyava a la Carpa Original i que ha elaborat l’estudi de disseny Enserio.

Els obradors comencen a preparar les mones de Pasqua amb temàtiques i formats cada cop més diversificats

Els obradors comencen a preparar les mones de Pasqua amb temàtiques i formats cada cop més diversificats

Un dels elements més característics de la Setmana Santa i que molts nens i nenes esperen són les mones de Pasqua, i els obradors ja les estan començant a preparar.

Passades les festes de Nadal i l’elaboració de torrons, els artesans comencen a pensar en la Pasqua. I  és que cada any els formats i les temàtiques són molt diferents i cada vegades hi ha més personalització en les mones.

A Banyoles, però des del la Pastisseria Jaume Figueras han volgut tornar apostar per una mona 100% banyolina. La pastisseria i el Restaurant La Carpa han tornat a unir-se per crear, un any més, la mona Ramona, una mona de xocolata que recorda la coneguda Carpa Ramona, molt present a la memòria dels banyolins i banyolines.

Aquest any, a la mona Ramona se li ha incorporat un nou packaging en el que es reprodueix el cartell que acompanyava a la Carpa Original i que ha elaborat l’estudi de disseny Enserio.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).