Un audiovisual promociona Vilademuls a través de la gastronomia del municipi

Un audiovisual de l’Ajuntament de Vilademuls elaborat per l’empresa Iconna Comunicació Audiovisual  promociona el municipi a través de la cuina que s’hi fa. Titulat “La Nostra Gastronomia”, el vídeo ha rebut una subvenció d’un dels plans de Foment del Turisme de la Generalitat i es va presentar oficialment aquest dijous al Museu del Món Rural de Vilademuls en un acte presidit per l’alcalde de Vilademuls, Àlex Terés.

L’audiovisual és una mostra de la cuina que es fa a Vilademuls i recull el testimoni i les vivències dels cuiners de sis restaurants del municipi. Són Albert Gómez de La Barretina Fonda d’Orfes, Martha Elena Duarte del Bar-Restaurant Bonaterra de Vilafreser, Pere Arpa del restaurant Can Motes integrat dins l’hotel Casa Anamaria d’Ollers, Arnau Rost del Restaurant La Serra de Sant Esteve de Guialbes i Jordi Boix i Albert Boix Can Boix de Vilamarí.

A través d’una xerrada informal, els cuiners parlen de la seva feina i de la relació que tenen amb l’entorn que els envolta i expliquen com treballen els productes de proximitat. Tots ells defensen el paisatge com a reclam, perquè els seus clients els visitin i creuen fermament que cal preservar-lo. També parlen de la competència sana que hi ha entre ells ja que la majoria dels seus clients han passat per la resta dels restaurants veïns.

L’audiovisual que es difondrà a través de les xarxes socials i també es penjarà al web www.terraprim.cat, acaba amb els sis cuiners presentant un dels seus plats al seu propi restaurant.

Un audiovisual promociona Vilademuls a través de la gastronomia del municipi

Un audiovisual promociona Vilademuls a través de la gastronomia del municipi

Un audiovisual de l’Ajuntament de Vilademuls elaborat per l’empresa Iconna Comunicació Audiovisual  promociona el municipi a través de la cuina que s’hi fa. Titulat “La Nostra Gastronomia”, el vídeo ha rebut una subvenció d’un dels plans de Foment del Turisme de la Generalitat i es va presentar oficialment aquest dijous al Museu del Món Rural de Vilademuls en un acte presidit per l’alcalde de Vilademuls, Àlex Terés.

L’audiovisual és una mostra de la cuina que es fa a Vilademuls i recull el testimoni i les vivències dels cuiners de sis restaurants del municipi. Són Albert Gómez de La Barretina Fonda d’Orfes, Martha Elena Duarte del Bar-Restaurant Bonaterra de Vilafreser, Pere Arpa del restaurant Can Motes integrat dins l’hotel Casa Anamaria d’Ollers, Arnau Rost del Restaurant La Serra de Sant Esteve de Guialbes i Jordi Boix i Albert Boix Can Boix de Vilamarí.

A través d’una xerrada informal, els cuiners parlen de la seva feina i de la relació que tenen amb l’entorn que els envolta i expliquen com treballen els productes de proximitat. Tots ells defensen el paisatge com a reclam, perquè els seus clients els visitin i creuen fermament que cal preservar-lo. També parlen de la competència sana que hi ha entre ells ja que la majoria dels seus clients han passat per la resta dels restaurants veïns.

L’audiovisual que es difondrà a través de les xarxes socials i també es penjarà al web www.terraprim.cat, acaba amb els sis cuiners presentant un dels seus plats al seu propi restaurant.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).