Entra en funcionament el nou aparcament d'El Frigolet de Porqueres

Amb l’arrancada del nou curs escolar 2020-2021, l’escola El Frigolet de Porqueres ha estrenat el nou aparcament en uns camps adjacents al centre educatiu. Aquesta era una llarga reivindicació de tota la comunitat educativa ja que la manca d’espai a la zona provocava un estacionament precari i desordenat dels vehicles quan els pares i mares havien de portar o recollir els seus fills de l’escola.

El fet que els terrenys, que superen els 3.000 metres quadrats, es trobin en una zona protegida ambientalment per la seva proximitat amb l’Estany de Banyoles, ha allargat tots els tràmits burocràtics i ha impedit a l’Ajuntament de Porqueres comprar abans aquest propietat i adequar-la com a aparcament. Els treballs, que s’han hagut d’executar amb celeritat per tenir-los acabats per l’inici del curs han consistit en el buidatge de terra i l’aplicació d’una capa d’àrids reciclats, que ha estat subvencionada per l’Agència de Residus de Catalunya. La directora d’El Frigolet Eva Peral destaca la millora de la mobilitat que suposa el nou aparcament i, sobretot, la major seguretat ja que s’han hagut d’habilitar noves entrades pels alumnes dins el protocol de seguretat de la COVID-19.

Per garantir aquesta mobilitat segura s’han marcat amb cons una via d’entrada i una de sortida a l’aparcament que té un aforament aproximat per a una vuitantena de vehicles.

Entra en funcionament el nou aparcament d'El Frigolet de Porqueres

Entra en funcionament el nou aparcament d'El Frigolet de Porqueres

Amb l’arrancada del nou curs escolar 2020-2021, l’escola El Frigolet de Porqueres ha estrenat el nou aparcament en uns camps adjacents al centre educatiu. Aquesta era una llarga reivindicació de tota la comunitat educativa ja que la manca d’espai a la zona provocava un estacionament precari i desordenat dels vehicles quan els pares i mares havien de portar o recollir els seus fills de l’escola.

El fet que els terrenys, que superen els 3.000 metres quadrats, es trobin en una zona protegida ambientalment per la seva proximitat amb l’Estany de Banyoles, ha allargat tots els tràmits burocràtics i ha impedit a l’Ajuntament de Porqueres comprar abans aquest propietat i adequar-la com a aparcament. Els treballs, que s’han hagut d’executar amb celeritat per tenir-los acabats per l’inici del curs han consistit en el buidatge de terra i l’aplicació d’una capa d’àrids reciclats, que ha estat subvencionada per l’Agència de Residus de Catalunya. La directora d’El Frigolet Eva Peral destaca la millora de la mobilitat que suposa el nou aparcament i, sobretot, la major seguretat ja que s’han hagut d’habilitar noves entrades pels alumnes dins el protocol de seguretat de la COVID-19.

Per garantir aquesta mobilitat segura s’han marcat amb cons una via d’entrada i una de sortida a l’aparcament que té un aforament aproximat per a una vuitantena de vehicles.