L’Ajuntament de Banyoles ha adjudicat aquesta primera setmana de juny el servei de protecció viària per les escoles de la ciutat per als propers dos anys, amb possibilitat d’una pròrroga de dos anys més, per un import de 91.306,14€. L’empresa Actiescola SLU ha estat l’escollida entre les tres que optaven a l’adjudicació, en aconseguir la màxima puntuació possible després de presentar la millor oferta econòmica i de comprometre’s a contractar més dones que homes per a la prestació del servei, que era un dels requisits indispensables.

Ajuntament de Banyoles i centres educatius, estan treballant coordinadament per garantir que tots els alumnes de la ciutat puguin seguir amb garanties el curs escolar. Després de les festes de Setmana Santa es va reprendre el curs de forma telemàtica per a que els infants i joves puguin completar el tercer trimestre i acabar el curs escolar.

La preinscripció escolar pel curs 2020-2021 a l'educació infantil, primària i educació secundària obligatòria, que s'havia d'iniciar el proper dilluns 23 de març, queda ajornada fins que les circumstàncies permetin la seva realització en situació de normalitat. Així ho ha comunicat el Departament d'Educació que, a més, ha admès que no hi ha data de reobertura dels centres perquè molt probablement el confinament s’allargarà.

Els òrgans de planificació educativa han confirmat que la ciutat de Banyoles perdrà una de les línies de P3 de cara al proper curs escolar a causa de la davallada de la natalitat. El ple del Consell Escolar Municipal celebrat aquest dimarts va informar de l’acord al qual s’ha arribat després de diverses reunions de la Taula Mixta de Planificació, formada per Departament d'Ensenyament i Ajuntament de Banyoles.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).