Colors: Purple Color

El programa funcional de la nova biblioteca de Banyoles va superar, aquest dilluns, un nou tràmit administratiu en ser aprovat pel ple de l’Ajuntament en la seva sessió ordinària del mes de setembre. El document és el resultat de quatre mesos de treball i ja va ser presentat públicament, tant a mitjans de comunicació com a la ciutadania la setmana passada.

L’Ateneu de Cornellà del Terri va acollir, divendres, l’acte de presentació de Rosa Coll com a cap de llista de Compromís per Cornellà per a les eleccions municipals del 2023 després d’un canvi d’ubicació d’última hora davant l’amenaça de pluja. Coll va estar acompanyada de l’actual portaveu del partit, Maria Teresa Castañer, a la qual rellevarà al capdavant de la llista republicana després de 12 anys. 

L’equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles ha defensat el regidor de Cultura, Miquel Cuenca, després de la polèmica generada per unes piulades que va fer a Twitter on posava en dubte alguns aspectes de la llei trans i criticava la teoria “queer”.

És habitual que Cuenca faci recomanacions literàries, a títol personal, a través de les xarxes socials. Aquest divendres passat, però, la que va fer sobre “Nadie nace en un cuerpo equivocado”  de Marino Pérez Álvarez va aixecar polseguera. El regidor afirmava que era una obra en què es donaven "arguments científics i racionals" per rebatre una " ideologia tan retrògrada, sexista i neoliberal" com ara la "teoria queer". En diverses respostes, el regidor es mostrava contrari al projecte de la llei trans que està preparant el govern espanyol.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).