Sant Miquel de Campmajor

Una cinquantena llarga de persones van assistir, aquest diumenge a la tarda, a l’acte d’encesa dels llums de l’arbre de Nadal que es va dur a terme a l’escola de Sant Miquel de Campmajor. Aquest era el tercer any consecutiu que es feia aquesta activitat senzilla però que any rere any va agafant més volada.

Per segon mes consecutiu, el nombre de persones sense feina s’ha tornat a incrementar lleugerament durant el novembre a la comarca del Pla de l’Estany. Són 1.082 els aturats que s’hi comptabilitzen, 34 més que els que hi havia a finals d’octubre, el que suposa, segon l’Observatori del Treball de la Generalitat de Catalunya, un augment del 3,2%.

Sant Miquel de Campmajor ha aturat el POUM després que la Generalitat li hagi demanat una sèrie d’informes que no estaven previstos inicialment.

Ja s’ha adjudicat l’obra de construcció de la xarxa d’aigua potable de Sant Miquel de Campmajor.

Un veí de Mieres ha mort a Sant Miquel de Campmajor, durant els aiguats d’aquest dijous al vespre.

FONT: ACN

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat amb els Grup d'Actuacions d'Especials (Grae) i el suport dels Mossos d'Esquadra busquen de manera intensiva un home que pot haver caigut a la riera de Sant Ferriol, a Sant Miquel de Campajor, enmig del temporal de pluja, segons han relatat testimonis oculars al cos d'emergències.

Sant Miquel de Campmajor arreglarà la Plaça de les Escoles durant l’any 2019. Aquests treballs continuaran el rentat de cara que s’està fent a l’antiga escola, on actualment hi ha l’associació de la gent gran i l’associació per a joves Pinyaroca.

Sant Miquel de Campmajor ha celebrat l’homenatge a la gent gran, aquest cap de setmana.

Sant Miquel de Campmajor ha aprovat les ordenances fiscals per l’exercici 2019 sense gaire modificacions respecte l’any anterior.

El mes d’octubre que acaben d’acomiadar ha estat força negatiu en quant a les dades d’ocupació al Pla de l’Estany. Les dades de l’Observatori del Treball de la Generalitat ens parlen d’un increment de l’atur del 2,85% a la comarca, on hem passat de les 1.019 persones sense feina a les 1.048.

El Futbol Club Serinyà va endur-se el derbi contra el Sant Miquel disputat dissabte a la tarda al seu camp. Els d'Àlex Bulau van superar un test d'alta dificultat davant d'un rival que va posar les coses molt difícils i demostrant que l'equip vol lluitar per mantenir-se a la parta alta de la classificació.

Últims passos per començar la construcció de la xarxa d’aigua potable de Sant Miquel de Campmajor. Aquesta setmana el consistori ja ha signat el decret i ho ha enviat al Consell Comarcal del Pla de l’Estany, que és qui tramitarà la licitació.

La major efectivitat local va resultar determinant en el derbi futbolístic que van disputar diumenge, a Miànigues, el Club de Futbol Camós i la Unió Esportiva Sant Miquel i que va finalitzar amb triomf camosí per 3 a 2.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor té previst reunir-se amb veïns i veïnes del municipi per ensenyar-los un producte alternatiu al glisofat.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor demanarà  a Carreteres de la Generalitat que es facin millores de seguretat a la carretera GI-524, que és la carretera que travessa la població i que surt de Banyoles i va fins a Mieres.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor està arreglant el local que havia ocupat l’escola municipal i que des de fa uns vuit mesos és la seu d’un centre gestionat per l’Associació de Pares i Mares Pinyaroca.

El Viatge Esportiu Comarcal i el Circuit de Cros Escolar, organitzats pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i les AMPA de les escoles, es fusionen.

Els derbis comarcals comencen a arribar al grup 27 de Quarta Catalana. En la jornada d'aquest dissabte, Agrupació Esportiva Cornellà i Futbol Club Serinyà mentre que la Unió Esportiva Sant Miquel descansa tot esperant la seva visita al camp del Club de Futbol Camós el diumenge vinent.

Oriol Serrà serà el candidat d’Esquerra Republicana a Sant Miquel de Campmajor en les properes eleccions municipals.

El mes de setembre ha portat una reducció notable de l’atur al Pla de l’Estany. Els darrers 30 dies s’han tancat amb un total de 1.019 persones sense feina, que són 49 menys que l’agost. Parlem, doncs, d’una davallada que supera el 4,5%.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima sobre la navegació que s'envia a tercers per al seu processament.
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes