Dijous, 30 Juny 2016 15:53

El Pla de l'Estany és una de les comarques on més ha augmentat el nombre d'afiliats a la Seguretat Social

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El nombre d'afiliats a la Seguretat Social a Catalunya ha augmentat un 3'5% el març de 2016, respecte el mateix període de l'any anterior, i el Pla de l'Estany és una de les comarques on aquest augment ha estat més elevat.

Concretament, durant el primer trimestre de l'any, el nombre d'afiliats a la Seguretat Social al Pla de l'Estany va créixer un 4%, el mateix percentatge que al Tarragonès i quedant per darrera del Baix Penedès, on va créixer un 4'8%, i el Garraf, on va augmentar un 4'4%.

Així ho diuen les dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya. Si les dades se separen per sexe, al Pla de l'Estany, el 54'2% dels afiliats són homes, davant el 45'8%, que són dones. Per grups d'edat, les persones entre 30 i 44 anys suposen gairebé el 41% dels afiliats a la Seguretat Social de la Comarca. A ells els segueixen els homes i dones entre 45 i 54 anys, el 25'9% del total; els majors de 55 anys formen part del 18'3% del total i, per últim, els menors de 30 anys suposen prop del 15% dels afiliats a la Seguretat Social de la comarca. Pel que fa a la nacionalitat dels afiliats, al Pla de l'Estany el 88% són de nacionalitat espanyola.

En el conjunt de Catalunya, el 53'4% dels afiliats durant el mes de març eren homes i, en comparació al mateix període de l'any passat, els homes van créixer lleugerament sobre les dones, quedant un 3'6% més els homes i un 3'3% més les dones.

Llegir 608 vegades Darrera modificació el Divendres, 01 Juliol 2016 19:18

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes