El CB Fontcoberta trenca amb la mala ratxa de les últimes jornades i guanya contra el CB Castelló

El Club Bàsquet Fontcoberta ha trencat amb la mala ratxa de les últimes jornades i aquest cap de setmana passat ha sumat la primera victòria de les últimes jornades.

Els del Pla de l’Estany rebien a casa al Club Bàsquet Castelló, un dels equips cuers de la classificació de Primera Territorial sènior masculina. Tot i no començar amb bon peu, i acabar el primer quart perdent de dos punts, el Fontcoberta va saber donar la volta al partit i prémer l’accelerador durant els següents deu minuts. Amb molts encerts en el segon període, els locals van aconseguir capgirar el resultat, aconseguint sumar vint-i-un punts, mentre que els visitants només van poder fer set punts més.

Amb un 37 a 25 al marcador començava la segona meitat de l’encontre, que seria un estira i arronsa constant entre els dos equips. El Castelló no es va rendir i va aconseguir ser superior al Fontcoberta durant el tercer quart. Tot i això, no va ser suficient per capgirar el marcador i arribant a l’últim període set punts per sota. L’últim quart va ser una repetició de la part anterior, amb un Castelló que anava a per totes. L’avantatge aconseguida pels locals durant el segon quart va servir de bon coixí per compensar les errades dels minuts posteriors, i tot perdre en els parcials, el Fontcoberta va aconseguir acabar el partit amb una victòria de 70 a 60.

Amb aquest resultat, el Fontcoberta es manté a la part baixa de la classificació, en onzena posició, amb 9 punts. Per la seva banda el Castelló és tretzè, amb vuit punts.