Nova derrota pel Bencriada Banyoles femení

Nova derrota pel Bencriada Banyoles femení. Aquest cap de setmana s’enfrontava al segon classificat de Copa Catalunya, el Citylift GEIEG Unigirona, i tot i sortir a la pista plantant cara, finalment la lògica es va imposar i les gironines van superar les de Banyoles per gairebé 30 punts.

Les banyolines van sortir a la pista amb la batuta a la mà i dirigint els primers minuts de partit. L’Unigirona va anar molt a remolc de les locals i tots dos equips es van anar perseguint al marcador. El primer quart acabava amb el Bencriada un punt per davant. Al segon quart, l’Unigirona va pujar una marxa i va marcar territori, mostrant la seva vertadera cara. En només quatre minuts aconseguia incrementar el marcador en nou punts, mentre que les de Banyoles només sumaven un tir de dos. De fet, en tot el segon quart, el Bencriada va fer vuit punts, en contra dels 25 que van sumar les de Girona.

Aquesta tendència es va mantenir en la segona part del partit. En el tercer quart, el Bencriada només va poder sumar nou punts més al seu resultat, mentre que l’Unigirona dictava sentència, amb vint-i-cinc punts més. La quarta part començava amb un avantatge de vint-i-nou punts per les del GEIEG, una distància que es va mantenir fins al xiulet final, quan el marcador es parava amb un resultat de 41 a 70.

Amb aquest resultat, l’Unigirona es manté segon a la classificació, només havent perdut tres partits en tota la temporada. Per la seva banda, el Bencriada continua en zona de perill, segones per la cua, amb 18 punts. I és que les de Banyoles només han guanyat tres partits, l’últim en la jornada vuit, el 4 de novembre.