La 8a edició de Benvinguts a Pagès porta més de 200 persones a les explotacions del Pla de l’Estany

Nous Can Llavanera i Dolça Abella, a Crespià, són les dues explotacions que aquest cap de setmana van obrir portes per participar a la 8a edició de Benvinguts a Pagès.

Benvinguts a pagès és un esdeveniment que descobreix als ciutadans com es produeixen els aliments a les explotacions agrícoles i ramaderes i aquest cap de setmana passat es va celebrar a explotacions de tot Catalunya. Les dues explotacions que han participat al Pla de l’Estany han rebut més de 200 visitants durant els dos dies que ha durat Benvinguts a Pagès, la majoria famílies.

Concretament, a la comarca del Pla de l’Estany han participat dues explotacions: La Dolça Abella, que són productors de mel i que tenen els seus abellars a diferents parcs naturals, per buscar les millors floracions; i Nous Can Llavanera, una explotació de nous.

Els participants en l’esdeveniment han pogut complementar aquestes visites amb àpats als restaurants col·laboradors, que oferien menús o plats específics amb productes de proximitat. A la comarca han participat sis restaurants, com són Can Xabanet de Banyoles, Can Roca d’Esponellà, Bar La Trobada de Crespià, La Barretina d’Orfes (Vilademuls), La Brasa de Fontcoberta i la Fleca d’Esponellà.

Els visitants de Benvinguts a Pagès també han pogut fer estades en els allotjaments turístics de la comarca que participants, com Can Xargay, El Solei i La Cabanya de Porqueres, Hotel La Sala de Camós, Rural Mas Tulsà de Palol de Revardit i Can Font d’Olives (Vilademuls).

A tot Catalunya més de 36.000 persones han visitat, com a mínim, una de les cent explotacions que hi havia obertes al públic.

La 8a edició de Benvinguts a Pagès porta més de 200 persones a les explotacions del Pla de l’Estany

La 8a edició de Benvinguts a Pagès porta més de 200 persones a les explotacions del Pla de l’Estany

Nous Can Llavanera i Dolça Abella, a Crespià, són les dues explotacions que aquest cap de setmana van obrir portes per participar a la 8a edició de Benvinguts a Pagès.

Benvinguts a pagès és un esdeveniment que descobreix als ciutadans com es produeixen els aliments a les explotacions agrícoles i ramaderes i aquest cap de setmana passat es va celebrar a explotacions de tot Catalunya. Les dues explotacions que han participat al Pla de l’Estany han rebut més de 200 visitants durant els dos dies que ha durat Benvinguts a Pagès, la majoria famílies.

Concretament, a la comarca del Pla de l’Estany han participat dues explotacions: La Dolça Abella, que són productors de mel i que tenen els seus abellars a diferents parcs naturals, per buscar les millors floracions; i Nous Can Llavanera, una explotació de nous.

Els participants en l’esdeveniment han pogut complementar aquestes visites amb àpats als restaurants col·laboradors, que oferien menús o plats específics amb productes de proximitat. A la comarca han participat sis restaurants, com són Can Xabanet de Banyoles, Can Roca d’Esponellà, Bar La Trobada de Crespià, La Barretina d’Orfes (Vilademuls), La Brasa de Fontcoberta i la Fleca d’Esponellà.

Els visitants de Benvinguts a Pagès també han pogut fer estades en els allotjaments turístics de la comarca que participants, com Can Xargay, El Solei i La Cabanya de Porqueres, Hotel La Sala de Camós, Rural Mas Tulsà de Palol de Revardit i Can Font d’Olives (Vilademuls).

A tot Catalunya més de 36.000 persones han visitat, com a mínim, una de les cent explotacions que hi havia obertes al públic.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).